Kosmetiikka

Avène

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Avène-veden terveysvaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki valmisteet valmistetaan lääketehtaan standardein ja ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. 

Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Tuotteiden joukosta löytyy myös paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita tai jopa tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

avene logo eauthermale rose

A-Derma

Kaikki A-DERMA-sarjan tuotteet pohjautuvat Rhealba®-kauran luonnollisesti hoitavaan voimaan sekä muihin luonnollisiin tehoaineisiin. Rhealba®-kaurasta on löydetty ja tutkittu arvokkaita ainesosia erityisesti hauraan ja herkän ihon hyvinvointiin. A-DERMAn Rhealba®-kaura on orgaanisesti viljeltyä luomukauraa.

A-DERMA-tuotteet valmistaa ranskalainen lääke- ja dermokosmetiikka-asiantuntija Pierre Fabre. Valmistajan asiantuntemus takaa tuotteille merkittävän vaikutustehon, turvallisuuden sekä erittäin hyvän siedettävyyden. Tuotteet testataan dermatologisesti ihotautilääkäreiden ja lastenlääkäreiden valvonnassa.
Steriilipakatut voiteet tuovat helpotusta niin atooppiselle kuin herkälle iholle sekä monille raaka-aineille herkistyneille. Steriilit voiteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä parabeeneja. Ne sisältävät vain välttämättömät ainesosat ihon kosteuttamiseen, hoitamiseen ja rauhoittamiseen.

aderma logo

Ducray

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hoitavia tuotteita kaikkiin yleisimpiin ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin.

Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat ratkaisut niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, hiustenlähtöön, kutisevalle päänahalle ja iholle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Ihonhoitosarjoista löydät kokonaisvaltaisen ratkaisun epäpuhtaalle ja akneiholle. Sarjasta löydät myös ylläpitävät tuotteet hoitojaksojen välille ja koko perheelle sopivat päivittäistuotteet.

Ducray tuotteet ovat myynnissä vain apteekeissa.

Tutustu tuotteisiin
ducray logo

Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.  Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä, parabeenittomia, ja silikonittomia.

favora logo small

ACO

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Tuotteissa yhdistyy näiden molempien maailmojen parhaat ominaisuudet. Aco on apteekkikosmetiikkasarja. Aco kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja reagoi nopeasti uusiin trendeihin. Sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita ihon hoitoon, puhdistukseen ja henkilökohtaiseen hygieniaan.

Tutustu tuotteisiin

aco logo

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen, korkealaatuinen dermokosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan lääketehtaan standardein ja ovat kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin

louis widmer logo

Choice Finland

Puhdas, suomalainen, FI-Natura sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. CHOICE Finland tuotteet ovat luonnonmukaisia. Ne hoitavat ihoa hellästi ja tehokkaasti, ilman mitään turhia kemikaaleja. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia ja pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä.

Tutustu tuotteisiin

choice logo

Vichy

Vichy-tuotteiden ideologia on Vichy Thermal Spa -lähdevedessä, joka on peräisin Ranskan vulkaaniselta alueelta ja täten sisältää 15 ihon kauneutta edistävää mineraalia. Vichy on dermnokosmetiikasarja, johon on kehitetty ihonhoitorutiineja ihotyyppien mukaan.

Vichyn hyllyvalikoimamme on suppea, mutta halutessanne voimme tilata teille tuotteet, apteekistamme noudettavaksi, pääsääntöisesti 1-2 päivän toimitusajalla.

Tutustu tuotteisiin

vichy laboratories logo

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen kauneudenhoitomerkki, jonka mineraalimeikkituotteet perustuvat tarkkaan puhdistettuihin mineraaleihin. Tuotekehittelyssä tutkijat ja ihoasiantuntijat luovat ainutlaatuisen koostumuksen hoitavista ainesosista. Tuotteet sisältävät ainoastaan raaka-aineita, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa, joten tuotteet sopivat myös kaikkein herkimmille. Sarja sisältää tuotteita kasvoille, silmille, huulille sekä kynsille. Valikoimiin kuuluu lisäksi meikkisiveltimiä ja tehokas siveltimien puhdistusaine.

idun logo